Zocht u naar opkopers autowrak? Goed dat u ons heeft gevonden want alle autowrak opkopers in België zijn bij ons aangesloten. Dat betekent dat u ze niet stuk voor stuk hoeft te contacteren maar dit via ons in 1x kunt laten doen. Voor u is het aanmelden en verkopen van uw autowrak volledig gratis want de opkopers betalen ons. Voor u dus geheel gratis! Bovendien komt de koper altijd de wagen bij u thuis ophalen. Nog een pluspunt dus!

Geen kosten, geen verplichtingen

U kunt geheel vrijblijvend uw voertuig aanmelden en zodoende alle opkopers autowrakken in België bereiken. Dankzij onze slimme veiling bereikt u ze allemaal en kunt u ze allemaal een bod laten uitbrengen. Het hoogste bod sturen wij meteen naar u door zodra de veiling afloopt. De veiling duurt 24 uur waardoor de opkopers een stuk actiever zijn met bieden. Dit resulteert voor u weer in een nog hoger bod.

Bod is vrijblijvend 

Het hoogste bod dat u ontvangt is geheel vrijblijvend. U bent dus niet verplicht om de auto te verkopen. Alleen wanneer u met de prijs akkoord gaat verkoopt u de auto. U beslist dus zelf wat u met het bod doet. Gaat u akkoord dan is de autowrak verkocht.

Snel uw autowrak verkopen

Wanneer u akkoord bent gegaan met het bod dan heeft u uw autowrak verkocht en spreekt u met de koper af wanneer hij deze kan komen ophalen. Het ophalen is bij de service inbegrepen en kost u dus niets. Gratis en snel verkopen zonder gedoe! Wilt u ook uw autowrak verkopen? Meld uw wagen dan gratis en vrijblijvend bij ons aan.