Een afgekeurde auto verkopen? Via onze site kan dat binnen 24 uur aan de beste prijs! Laat alle autobedrijven in België vrijblijvend op uw wagen bieden. Wij sturen de hoogste prijs naar u door. Aanmelden is gratis. Verkopen niet verplicht, en gaat u akkoord met het bod dan komt de koper hem ook kosteloos bij u ophalen! Geen risico, geen kosten. Probeer het daarom meteen uit.

Afgekeurd tijdens de keuring

Is uw auto afgekeurd tijdens de keuring? Om te beginnen is dat is heel vervelend want dit kost tijd en geld. De reden dat u uw afgekeurde auto wilt verkopen is waarschijnlijk omdat u geen zin heeft om nog geld te investeren in uw auto, of u geen tijd heeft om een garagist te zoeken die de problemen herstelt, en vervolgens de auto weer opnieuw aan te bieden voor een herkeuring. Gelukkig zijn er alternatieven zoals het verkopen van uw afgekeurde auto!

Verkopen aan het hoogste bod

Via onze site vind u snel meerdere kopers zonder dat u kosten maakt. U kunt al deze kopers, en dat zijn er meer dan 5000, een bod laten doen op uw auto zonder keuring. Het hoogste bod sturen wij naar u toe en u beslist of u de auto wilt verkopen. Aan de veiling zijn geen kosten verbonden. Vind u een koper die u een aanvaardbare prijs biedt, dan kunt u akkoord gaan met de verkoop en de afgekeurde auto verkopen. De koper komt naar u toe om de wagen te halen en rekent direct met u af.

Groot netwerk, en voor ieder voertuig

Is uw wagen nog niet afgekeurd maar bent u er zeker van dat hij wel afgekeurd gaat worden? Ook dan kunt u gratis en vrijblijvend gebruik maken van onze autoveiling. Ons netwerk telt namelijk een zeer groot aantal dealers, garagisten, en schadeherstellers, waardoor wij op ieder voertuig van berline tot camionette, een goed en hoog bod kunnen realiseren.