Is uw wagen beschadigd door hagel? Grote kans dat de herstelkosten zeer aanzienlijk zijn. Vaak wordt hagelschade niet gedekt door de verzekering, en dan zijn de kosten voor u.

Gelukkig kunt u via onze website eenvoudig en snel uw wagen met hagelschade verkopen. Onze doeltreffende autoveiling weet namelijk op ieder autowrak snel een zeer goede verkoopprijs te realiseren. Bent u benieuwd wat uw wagen waard is? Meld uw auto dan gratis en vrijblijvend aan voor de veiling. U beslist zelf of u de auto met schade verkoopt of niet.

 

Hoge kosten bij hagelschade

hagelschadeHagelschade zorgt vaak niet alleen voor kapotte ruiten maar ook voor veel lakschade en schade aan de motorkap, deur, dak en achterklep. De schade loopt snel in de duizenden euro’s op en meestal bent u hier niet tegen verzekerd. Soms wilt of kunt u de schade niet laten herstellen, en wilt u snel van de wagen af. Wij helpen u hierbij. Via onze veiling kunt u namelijk binnen 1 dag uw autowrak al verkopen aan een zeer goede prijs!

 

Erkende garagisten en dealers

Ons netwerk aan erkende garagisten en dealers telt inmiddels meer dan 5000 leden! Deze autobedrijven zijn zeer actief en bieden dagelijks op meerdere voertuigen. De veiling duurt slechts 24 uur en daardoor hoeft u niet lang te wachten op het antwoord hoeveel uw wagen met hagelschade waard is. Het veilen is kosteloos. U maakt dus geen kosten om uw wagen aan te melden. Ook het verkopen is volledig gratis. U beslist zelf of u akkoord gaat met het bod of niet. Gaat u akkoord, dan heeft u direct uw wagen verkocht. U spreekt met de hoogste bieder af waar u de wagen heeft staan en hoe laat u wilt afspreken. Het autobedrijf haalt volgens afspraak de wagen met hagelschade op en rekent direct met u af.

 

Keuring voor verkoop niet nodig

Een keuring voor verkoop is niet nodig!~U hoeft geen enkele keuring te laten uitvoeren om de wagen te verkopen. Dit spaart u geld en tijd. U kunt dus direct uw wagen aanmelden en zien wat uw auto waard is. Bent u ook zo benieuwd?