Is uw wagen betrokken geweest bij een ongeval? Dan is de kans groot dat uw auto flink wat schade heeft. Schade herstellen is erg kostbaar. Bent u niet verzekerd, dan zijn de kosten voor uzelf. U kunt er dan voor kiezen om de schade te laten herstellen of de auto met schade te verkopen. Een ongeval wagen verkopen is in de praktijk niet alleen lastig, maar u krijgt er ook vaak weinig voor terug. Particulieren kopen niet snel een ongeval wagen, tenzij de prijs bijzonder laag is. Uiteraard wilt u uw wagen voor de beste prijs verkopen, en daar helpen wij u graag bij.

 

Erkende dealers en garagisten

erkende-auto-bedrijven

Onze website is gebaseerd op een autoveiling waar alleen erkende dealers en garagisten bij zijn aangesloten. U kunt gratis gebruik maken van onze veiling om te zien hoeveel uw schadewagen waard is. Klinkt het bod dat u ontvangt interessant, dan kunt u besluiten de auto te verkopen. Ook het verkopen kost u niets!

 

Er wordt actief geboden

actieve-auto-bedrijvenHet voordeel van onze veiling is dat er meer dan 5000 autobedrijven zijn aangesloten, en dat de veiling slechts 1 dag duurt. Hierdoor is onze veiling zeer actief en lopen de biedingen snel op. Daarnaast weet u na 1 dag precies wat men voor uw wagen geeft. Het hoogste bod is de daadwerkelijke verkoopprijs. Het bod is 3 dagen geldig, dus u kunt er rustig over nadenken. Na de 3 dagen mag de bieder het bod intrekken, dus wacht niet te lang. Gaat u akkoord, dan is uw ongeval wagen gegarandeerd verkocht aan de prijs die ervoor geboden is. U spreekt met de koper een tijd en datum af, en waar de auto kan worden opgehaald. De koper komt dus naar u toe.

 

Keuring voor verkoop niet nodig

keuring-voor-verkoopU kunt uw ongeval wagen verkopen zonder dat er een keuring voor verkoop nodig is. Zelfs als de wagen niet de jaarlijkse keuring heeft doorstaan, kunt u alsnog direct uw wagen verkopen. U kunt dus altijd van uw wagen af! Wanneer de wagen wordt opgehaald, ontvangt u direct het afgesproken bedrag (bod). Zo kunt u in feite direct weer een andere aankopen.

 

Wat is uw ongeval wagen waard

Bent u benieuwd wat uw ongeval wagen waard is? Meld deze dan gratis en vrijblijvend bij ons aan. De veiling is gratis, net als het verkopen. Morgen weet u in feite wat uw ongeval wagen precies waard is, en waarvoor u hem ook direct kunt verkopen! U loopt dus geen enkel risico. Probeer het daarom direct uit.