Wilt u een bedrijfswagen verkopen met schade? Bij ons kan dat heel eenvoudig. Meld uw bedrijfsvoertuig gratis en vrijblijvend aan en ontvang het hoogste bod. Verkopen en de wagen laten ophalen kost u ook niets. Benieuwd wat uw bedrijfswagen waard is? Probeer onze service dan vrijblijvend uit!

Verschillende soorten schade

Heeft uw bedrijfswagen schade, van hagelschade, deuken, krassen, motorschade, kapotte versnellingsbak, of andere schade of beschadigde onderdelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leggen uw bedrijfsauto of wagen voor aan ons netwerk. Ons netwerk bestaat uit ruim 5000 erkende dealers, garagisten, en schade experten. U ontvangt gegarandeerd de beste prijs op uw schadewagen, wat deze ook mankeert.

Geen kosten, geen risico

U kunt zonder kosten of risico gebruik maken van onze veiling. Om te beginnen is onze veiling geheel gratis. Zowel het aanmelden als de verkoop kosten u niets. Het bod is vrijblijvend dus uw bedrijfswagen verkopen is niet verplicht. Gaat u akkoord dan heeft u uw bedrijfswagen met schade verkopen aan de geboden prijs en wordt deze gratis bij u opgehaald!

Alle merken

Alle merken zijn welkom in onze autoveiling. Bekende merken zoals Renault, Mercedes, Peugeot, Citroën, Iveco, Fiat, Opel, Volkswagen, of Toyota verkoopt u even gemakkelijk als de wellicht wat minder bekende merken. Voor ieder merk vinden wij altijd meerdere potentiële kopers. Meld daarom gratis en vrijblijvend uw bedrijfswagen met schade bij ons aan!

Verkopen aan hoogste bedrag

Doordat wij een zeer groot netwerk hebben, en uw bedrijfswagen met schade in een klap voorleggen aan ons gehele netwerk, ontvangt u beslist het hoogste bedrag voor uw voertuig. De aangesloten autobedrijven kunnen namelijk 24 uur lang een bod uitbrengen in onze veiling en daarmee ook elkaar overbieden. Probeer onze veilig geheel vrijblijvend uit!