Een camionette met schade verkopen? Via onze site is dat geen enkel probleem! Wij vinden namelijk op iedere camion of camionette met schade meerdere kopers. U kunt uw camionette aan de hoogste prijs verkopen. Onze service is gratis en vrijblijvend. U ontvangt gratis het hoogst behaalde bod uit de veiling maar bent niet verplicht om deze te verkopen.

Zoekertjes zijn zinloos

Een bedrijfswagen verkopen met schade via een zoekertje op een 2de hands site is meestal tijdverspilling. 2de hands sites worden namelijk veel bezocht door particulieren en handelaren. Particulieren hebben geen interesse in bedrijfswagen of schadewagens. Handelaren doen onzin biedingen en verspillen uw tijd.

Hoe een camionette met schade verkopen

Een camionette met schade verkopen doet u het beste aan een autobedrijf of schadeherstel specialist. Deze bedrijven zien wel de waarde van uw bedrijfsvoertuig in en doen u een beter bod. Om de beste prijs eruit te halen, en veel tijd te besparen, kunt u via onze site in een klap ruim 5000 dealers, garagisten, en schadeherstelbedrijven bereiken en uw camion of camionette met schade aan hen voorleggen. Zij krijgen 24 uur de tijd om hun hoogste bod uit te brengen. U beslist of u de camionette wilt verkopen of niet.

 

Gratis het hoogste bod ontvangen? Meld uw camion of camionette dan nu aan!