Hoe moet je de schadeauto / autowrak verkopen? Via een 2de hands site als zoekertje of via een auto veiling? Allereerst zullen we het verschil uitleggen tussen deze twee, en daarna de voor- en nadelen. Zo kun je zelf beslissen hoe je het autowrak wilt verkopen.

Hoe werkt een zoekertje

Een zoekertje plaatsen is vrij eenvoudig. Je maakt enkele foto’s van de wagen, gaat naar een 2de hands website, schrijft een korte advertentietekst, upload de foto’s en voila hij staat online. Vanaf dit moment kunnen personen gaan reageren. De personen die actief zijn op een tweedehands site in de categorie voertuigen (auto’s) zijn vaak particulieren en handelaren. Zoals je zelf al kunt raden zijn particulieren vaak niet geïnteresseerd in een autowrak. Handelaren daarentegen wel maar brengen een bod uit waar je meestal neen tegen zult zeggen.

Hoe werkt onze veiling

Bij de autoveiling plaats je net als bij een zoekertje het autowrak. In tegenstelling tot bij een tweedehands site bereik je autobedrijven in plaats van handelaren en particulieren. De veiling is ontzettend krachtig, want niet alleen wordt de juiste doelgroep gebundeld, maar ze kunnen ook bieden en over elkaar heen bieden. Dit zorgt er gegarandeerd voor dat de prijs veel hoger wordt. Autobedrijven kopen maar al te graag een autowrak omdat zij tegen lage kosten de schades zelf kunnen herstellen. Dit zorgt er dan ook voor dat er meer geboden wordt.

De website Autowrak verkopen . be

U bent op de website autowrak verkopen punt be geland waar u direct ruim 5000 erkende garagisten en schadeherstellers kunt bereiken via de veiling. Wanneer u uw autowrak hier aanmeld dan wordt uw auto GRATIS en VRIJBLIJVEND in de autoveiling geplaatst. U kunt dus zonder kosten de aangesloten autobedrijven een bod laten doen. Na 24 uur wordt het hoogste bod bekend gemaakt. Daarmee kunt u doen wat u wilt want u bent nergens toe verplicht. Spreekt de prijs u aan, dan kunt u overgaan tot verkoop. Ook de verkoop is gratis. U spreekt samen met het autobedrijf welke het hoogste bod heeft uitgebracht waar hij het autowrak kan komen ophalen. Ja u leest het goed, want de ophaling is ook gratis! Uiteraard krijgt u direct het afgesproken bod uitbetaald.

De voordelen

Even kort samengevat is de kans dat u uw autowrak verkoopt aan een goede prijs veel groter wanneer u dit via deze website doet. U maakt geen kosten en ontvangt gratis en vrijblijvend het hoogst bod welke door erkende garagisten en dealers wordt uitgebracht. Verkopen kan direct en kost u ook niets. Zelfs de ophaling is volledig gratis. U bent dus in een klap af van uw autowrak.

✅ 5000 erkende autobedrijven

✅ Altijd het hoogste bod

✅ Gratis en vrijblijvend

✅ Gratis opgehaald

 

⭐ Geen gedoe

⭐ Snel verkopen

⭐ Geen keuring vereist

⭐ Verkopen kan in 24 uur