Uw schadewagen verkopen of de schade laten herstellen? Deze vraag komen wij vaker tegen. Natuurlijk hangt het in de eerste plaats van uw schade af. Schade laten herstellen is doorgaans een zeer kostbare zaak. schadeauto verkopen

U kunt ervoor kiezen om 2dehands onderdelen op uw wagen terug te laten plaatsen om goedkoper uit te zijn, maar er gaan vaak ook veel kosten zitten in de arbeid die ervoor nodig is om alles, ook wat niet zichtbaar is, te herstellen. Bij een botsing waar u uw voorganger raakt, wordt niet alleen vaak uw motorkap, grille, koplampen en bumper beschadigd, maar ook onderliggende onderdelen zoals een radiateur en het chassis welke alles op zijn plek houdt. Het chassis weer recht krijgen en uit te lijnen kost veel tijd, en dus ook veel geld. Daarom is het in de meeste gevallen slimmer om uw schadewagen te verkopen. Wanneer de schade groot is aan uw wagen, dan wordt deze ook vaak een autowrak genoemd.

 

Autowrak verkopen vaak slimmer

Een autowrak verkopen of een schadeauto verkopen is vaak slimmer omdat u snel geld terugkrijgt om daarmee weer een andere auto terug te kopen. U hoeft geen grote reparatie investering te doen om de auto weer op te lappen, en hoeft niet te wachten totdat deze hersteld is. U hoeft dus niet lang zonder auto te zitten.

 

Verkopen kan in 1 dag

Het verkopen van uw autowrak kan in 1 dag geregeld zijn waarbij een groot netwerk aan erkende autodealers een bod op uw autowrak of auto met schade uitbrengt. U kunt de wagen tegen het hoogste bod direct verkopen. Gaat u akkoord met de prijs, dan heeft u meteen de wagen verkocht en in de meeste gevallen wordt deze de volgende dag al bij u opgehaald. Indien de dealer bij u toch in de buurt moet wezen kan het soms dezelfde dag nog geregeld zijn. Ophalen kost niets, net als de verkoop of het gebruik van de autoveiling. U maakt dus geen kosten en zit nergens aan vast. De veiling is namelijk geen kosteloos en vrijblijvend. Alleen als u akkoord gaat met de prijs is de verkoop gesloten. Een makkelijkere manier om snel van uw auto af te geraken is er niet!

Wilt u weten wat uw autowrak waard is? Neem dan vrijblijvend contact op of meld uw auto aan voor de veiling!