Wilt u uw schadewagen verkopen? Dan bent u op de juiste site terecht gekomen! Via ons kunt u namelijk de beste prijs voor uw schadeauto terugkrijgen en bovendien halen wij hem bij u op!

Bent u benieuwd wat u voor uw schadeauto terug kunt krijgen? Meldt uw wagen dan gratis en vrijblijvend bij ons aan.

 

Zeer groot netwerk

Wij plaatsen uw wagen in onze veiling waar alleen erkende garagisten en schadeherstellers lid van zijn. Ons netwerk telt meer dan 5000 autobedrijven. Hierdoor krijgt u niet alleen de beste prijs voor uw auto terug, maar kunt u hem bovendien direct verkopen. Ieder voertuig wordt direct opgehaald en ter plaatse betaald. Een keuring voor verkoop of een andere keuring is niet nodig!
 

Gratis bod ontvangen op jouw auto?

Alle automerken

U kunt ieder automerk en ieder type snel en gemakkelijk via ons verkopen, zonder kosten en zonder gedoe. U doet alleen zaken met ons wanneer u akkoord gaat met het voorgestelde bod. Heeft u een Alfa Romeo, BMW, Citroën, Dacia, Ford, Honda, Jaguar, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Volvo, Volkswagen, of ander automerk? Meld hem dan gerust bij ons aan. Wij doen u een vrijblijvend voorstel. Verkopen kost u niets!

automerken zwart wit

Alle soorten schades

Heeft uw wagen hagelschade, deuken, krassen, bumperschade, motorschade, interieurschade, of is deze betrokken geraakt bij een verkeersongeval? Ieder voertuig verkopen wij voor de beste prijs binnen 24 uur tijd!

schadeauto verkopen

Gratis en vrijblijvend

Natuurlijk wilt u niet betalen om van uw auto af te geraken, ook al heeft deze een of meerdere defecten. Onze service is 100% vrijblijvend. Binnen 1 dag tijd weet u precies wat u voor uw wagen terugkrijgt én dat hij direct opgehaald wordt wanneer u akkoord gaat met het bod. U verkoopt veilig uw wagen zonder gedoe! Makkelijker een schadeauto verkopen kan niet. Probeer onze service gratis en vrijblijvend uit. U loopt geen risico en heeft niets te verliezen. Er maakt immers geen kosten.

 

Binnen enkele uren uw auto verkopen

Wilt u binnen enkele uren al uw auto verkopen? Ook dat is mogelijk. Neem met ons contact op via de telefoon en wij gaan direct voor u aan de slag om een koper te vinden. Wij bellen u terug met een prijsvoorstel. Heeft u minder haast? Maak dan gebruik van de veiling.