Via autowrakverkopen.be kun je eenvoudig je afgedankte auto verkopen. Ieder merk van Audi tot Volvo is van harte welkom, ongeacht de technische of uiterlijke staat. Meer dan 5000 erkende autobedrijven bieden op uw afgedankte auto. Zo krijgt u altijd de beste prijs, en verkoop u makkelijk, snel, en zonder kosten uw auto.

 

Binnen 1 dag uw voertuig verkopen

actieve-auto-bedrijvenOnze effectieve autoveiling zorgt ervoor dat u uw afgedankte auto snel kunt verkopen. Doorgaans verkoopt u uw voertuig binnen 1 dag! Aanmelden is gemakkelijk en kost weinig tijd. Hierbij worden enkele gegevens van het voertuig gevraagd zoals merk, type, kilometerstand en in welke staat uw wagen zich bevind. Hier kunt u exact aangeven wat er aan de auto scheelt. Zodra de aanmelding is gedaan, kunnen de erkende aangesloten autobedrijven een bod op uw wagen uitbrengen. Het hoogste bod ontvangt u binnen 24 uur. Het bod is gratis en verplicht u tot niets.

 

Direct verkopen

Gaat u akkoord met het bod, dan is uw afgedankte auto meteen verkocht. U maakt een afspraak met het autobedrijf wanneer en waar de auto opgehaald kan worden. U hoeft dus nergens met de auto naartoe. Dit is erg handig wanneer de auto niet meer kan rijden vanwege een kapotte motor, versleten koppeling, defecte versnellingsbak, of schade.

 

Geen keuring nodig

keuring-voor-verkoopOm uw auto te verkopen is geen keuring nodig. U hoeft de wagen dus niet te voorzien van een keuring voor verkoop. Ook een auto die niet door de jaarlijkse keuring is heen gekomen, of zelfs nog gekeurd moet worden, kan probleemloos en snel worden verkocht aan een goede prijs! Wilt u weten wat uw wagen waard is? Meld hem dan vrijblijvend aan.

 

Altijd de beste prijs

Doordat ons netwerk meer dan 5000 erkende garagisten en dealers telt, bent u ook verzekerd van het hoogste bod. Alleen het hoogste bod sturen wij naar u door. U beslist of u de auto hiervoor verkoopt of niet. Gaat u akkoord dan kunt u de volgende dag de auto hebben verkocht aan de hoogste bieder. Snel geld en snel van uw auto af.